✓ Gratis tips van experts           ✓ Ruim assortiment           ✓ Laagste prijzen           ✓ Ruime 100% garantie           ✓ Laatste stijlen en trends

Over ons

Who we are and what we do

Over Huis & Interieur

flock-products-header

Over Huis&Interieur.com

Deze site bevat enorm veel links naar site’s die ik mooi vind of waar producten te koop zijn die ik mooi vind. Mijn smaak is niet echt te definiëren en loopt van vintage en retro naar design en alles daartussen. Het is als het ware een bonte verzameling, zoals mijn leven een verzameling is van ervaringen, indrukken, ideeën en wisselende smaken.

Mijn eigen interieur bestaat uit een samenraapsel van meubels. Een bankstel van Gelderland, eetkamerstoelen uit een design collectie, gordijnen van Ikea, een  Kelim op de vloer. Een schilderij van een bevriend kunstenaar aangevuld met tekeningen van de kinderen en kleinkinderen.

En soms, na een jaar of twee moet de hele boel om. Struin ik site’s en marktplaats af voor nieuwe hebbedingen.

Zit ik uren achter mijn naaimachine om de kussenhoezen te vervangen door een ander kleur. Gaat er een retro behang op de deur omdat ik geen zin heb om alle deuren over te schilderen en komt er nieuw deurbeslag omdat ik bij een leegverkoop prachtige deurkrukken heb gevonden.

In de keuken gaat de verandering wat langzamer. Mijn pannen gaan al jaren mee,  met mijn messenset ben ik erg blij en de snijplanken zijn haast hol door het vele jaren van gebruik.

Heb ik weer wel een servies dat om de haverklap wordt aangevuld. Geen eenheidsworst maar een bonte verzameling van allerlei borden met en zonder roosjes, delfsblauw en arabica door elkaar.

Mijn slaapkamer is qua stijl een beetje oosters (bohemien) Marokkaanse lampen, glimmende gordijnen, een zijden lappendeken als beddensprei en veel paars, rood en fuchsia.

Mijn badkamer is dan weer een oase van wit. Hier heb ik van de nood een deugd gemaakt. Hij was wit (huurhuis) en ik vind het blijkbaar belangrijker om geld uit te geven aan andere dingen. En als een groot deel van je huis lekker bont is is een witte kamer ook wel weer prettig. Een huiskamer die helemaal in wit tinten is ingericht vind ik prachtig maar ik heb katten en kleinkinderen dus wit is gewoon niet handig.

Mijn tuin tot slot…Niet helemaal zoals ik wil en dus sla ik met enige regelmaat planten en bloemen in die dan weer in mooie potten komen. Mijn tuinset is een samenraapsel van stijgerhouten meubels en plastic. Daar wordt aan gewerkt.

Bedrijfsgegevens: